hester@veryimportanthorse.nl

+31 6 8007 4489

Clinic "Ontspannen en Veilig in het Zadel"

Houd jij van paardrijden? Heb je vaak spanning in het zadel?

 

Na de succesvolle, volgeboekte dagclinic zonder paard "Ontspannen en Veilig in het Zadel" die ik, Hester Stasse van Very Important Horse, samen met Jeannette Martens van Versatility Horsemanship gaf op 10 maart 2024, organiseerden we op zondag 7 april een vervolg MET paard.

Die hele dag zijn we met de deelneemsters aan de slag geweest om hun vertrouwen, ontspanningsniveau en balans op hun paard een flinke boost te geven. Allerlei tools die ze eerst zonder en vervolgens MET hun paard hebben uitgeprobeerd.

 

Zou jij ook zo'n clinic willen organiseren bij jou op stal of bij je rijvereniging? Als je maximaal 6 deelnemende paarden met 1 of 2 begeleiders verzamelt, komen Jeannette en ik graag naar jullie toe. Stuur mij in dat geval een mailtje via hester@veryimportanthorse.nl dan maak ik een videobelafspraak met je om jullie wensen te bespreken.

Willen er ook mensen meedoen zonder paard? Dat kan zeker. Tijdens het ochtendprogramma doen ze aan alle oefeningen mee, terwijl ze na de lunch als toeschouwer meekijken. Ennuh... we kunnen dus ook een programma zonder paarden verzorgen gedurende een hele dag. Wel zo handig tijdens de koude maanden. ;-)

 

Zorg ervoor dat jij ook ontspannen en veilig in het zadel zit. Neem contact op met Hester.

 

 

Jeannette Martens van Versatility Horsemanship en Hester Stasse van Very Important Horse

PS: Schrijf je gelijk even in voor de mailinglijst om automatisch een seintje in je inbox te krijgen zodra er weer iets leuks op stapel staat: http://eepurl.com/hgQatX Dan krijg je gemiddeld 1 keer per week inspiratie voor jou en je Very Important Horse via de mail.

Copyright by Very Important Horse / Hester Stasse 2016-2024. All rights reserved