Mailadres met een "bad hairday"?

Het lijkt erop dat mijn mailadres hester@veryimportanthorse.nl regelmatig kuren heeft ondanks dat ik dit bij de provider heb aangekaart. Dus als je me een mailtje hebt gestuurd en je krijgt niet binnen twee werkdagen antwoord, app of sms me dan graag even via +31 6 8007 4489

Met excuses voor het ongemak!

Hester Stasse, Very Important Horse

Ik hoor graag van je!

hester@veryimportanthorse.nl

+31 6 8007 4489

Ik streef ernaar om je berichtje binnen twee werkdagen te beantwoorden. Stuur je me een mail? Zet dan graag even je telefoonnummer erbij zodat ik je kan app'en mocht mijn antwoord niet bij je zijn aangekomen.

 

Algemene Informatie

Hester Stasse onderschrijft de normen en waarden van NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches en is lid van het trainerscollectief Trainers Paard en Gedrag.

Very Important Horse is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Ze zijn te lezen en te downloaden via deze link , maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.

BTW-nummer NL002037970B73

Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Hester Stasse van Very Important Horse is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Ik verzorg vooral veel trainingen en paardencoaching ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden.

Ook net over de grens, in België en Duitsland, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen. Uiteraard sta ik open voor voorstellen om naar verder weg gelegen locaties te komen om coaching, trainingen, workshops en/of lezingen te verzorgen. Verder heb ik een aantal trainingsroutes waar ik regelmatig kom. Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vermeld vooral ook je telefoonnummer, zodat ik je kan app'en of sms-en mocht mijn antwoord niet bij je zijn aangekomen.

 

Bel, mail, app, chat of laat via het onderstaande contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.

 

Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden, tenzij je aangeeft mails over artikelen, tips en aanbiedingen te willen ontvangen. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Het is namelijk een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Very Important Horse verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Very Important Horse met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring .

Let op!

Mijn antwoord op je vraag of bericht via het contactformulier of via e-mail kan in je spam-box terechtkomen. En zeker als je je mail op je telefoon leest, is de kans groot dat je mijn antwoord daardoor mist. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres hester@veryimportanthorse.nl toe aan je contacten en check je je spam als je niet binnen twee werkdagen een antwoord hebt gekregen. App me even via +31 6 8007 4489 als je ook daar niets vindt.

Contactformulier

Naam *
E-mail *
Mobiel nummer *
Hoe heb je V.I.H. gevonden? *
Bericht *